Életlapok

Hölgy, akire érdemes figyelni

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. december 29.

Nem kérte, és nem is akarok túl nagy reklámot csapni neki és az oldalának. Több okból is: mert a hölgy foglalkozása miatt sokakban máris egy reflex indul be. Hogy jó-e vagy rossz, azt mindenki döntse el, de inkább majd csak azután, ha megnézte a blogját.

Egy igazán kedves és aranyos lányról van szó, aki bár néha szókimondó, mégis legbelül aranyszívű nő. Ezt pár bejegyzéséből leszűrheti bárki, akinek van szeme a jóhoz. És ezt nemcsak szó szerint kell érteni!

Tehát aki egy kicsit is félre tudja tenni a szakmai múltat, és az embert képes meglátni, mindenképpen ajánlom a következő oldalt:

http://judynero.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr641631076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása