Életlapok

Morbid hirdetés

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. február 02.

Imént megnyitottam ezt az oldalamat, ahol hirdetések is vannak. Mi böki ki a szemem? Egy olyan kép, melynek a tetejére az van írva: "Repülni jó könyvek", majd alatta a cím: "Légikatasztrófa". A képen pedig egy utasszállító repülőgép roncsa.

Enyhén szólva is morbid. Mert azt sugallja a fejléc szerint, hogy milyen jó repülni, majd alatta egy roncs. Tényleg nagyon tuti lehet... Hasonló ötleteim lennének, például az Enni jó könyvekhez egy etióp kisgyermek csontra soványodva, vagy a Lakásberendezés könyvekhez egy hontalan kartondobozzal, netán ugyanez a borító a Tőzsdézz okosan könyvekhez.

Nem tudom ki találta ki ezt a borítót vagy miért alakult így, de megértem, hogy a repüléses könyvsorozatban szót kell ejteni a katasztrófákról is. Csak akkor a sorozat kaphatott volna más gyűjtőnevet, például "Repülésről mindenkinek" vagy hasonló közhelyes név.

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr861723573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása