Életlapok

Indulásképp

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2009. december 28.

Akkor kezdjük!

Röviden arról, miért is indítottam el itt a bejegyzéseimet. Az Életíró oldalamra általában ritkán kerül fel bejegyzés, oda igazán magvas, mély, igazán elgondolkodtató írások kerülnek.

De az utóbbi időben előfordul, hogy csak elgondolkodom a mindennapok érdekességein és azon, hogy vagy én látom másképp a világot, vagy csak másképp akarom látni... Az Életíróhoz viszont mégis felületesebb, vagy rövidebb, netán hétköznapibb írások ezek, tehát a szó elszáll, itt viszont megmarad (remélem).

Ezért ha eszembe jut valami gyorsan, de mégis gondolatindító lenne, akkor azt ide fogom írni, a valóban mélyebb és erősebb gondolatok pedig az Életíróba mennek ezután is. A baloldali menü tetején találtok egy linket az Életíróhoz, de szerintem itt sem lesz olyan unalmas.

Kellemes kikapcsolódást és elmélkedést mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr331629518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása