Életlapok

Az igénytelenség legalja

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. január 25.

Aki ismer, vagy olvasta az írásaimat tudhatja, hogy csúnyán beszélni, káromkodni nem szoktam. Viszont már nem bírom az olyan bejegyzéseket, melyek a "majd medmondom a tutit" stílusban a lehető legmocskosabb kifejezésekkel tarkítják az irományukat. Apám annak idején azt kérdezte, miután egy csúnya szót kiejtettem a számon, hogy "Tudod kik szoktak így beszélni? Ugye, hogy tudod... Olyan is akarsz lenni?" Azóta inkább nem beszélek csúnyán, fogalmazni meg még úgysem, hiszen káromkodni minden útszéli ember tud, de nem káromkodni és szépen beszélni kevesen. Bármilyen furcsa, de nem is hiányzik.

Viszont most úgy döntöttem egy csokorba szedem a "tiltott" szavakat (legalábbis egy részüket) és rátok borítom amolyan gúnyként, iróniaként, görbe tükröt mutatva, hogy miket is találhatunk manapság egy-egy blogban. Csak most itt egyszerre és töményen kapjátok, hogy érezzétek mit is utálok a mai írásokban... Aki tehát érzékeny a csúnya szavakra, köszönöm, hogy idáig elolvasott, és kattintson tovább.


A kurva Isten faszát a rohadt sok tetves blogosnak, akik teleszarják a redvás elméteteiket mindenféle okádék faszsággal. Nem hiszem el, hogy nem lehet egy fasza cikket úgy elolvasni, hogy a kurva anyját ne emlegessem az írónak, amilyen ilyen gennyláda. Vernék ki belőle a gecit, hogy baszná szájba a picsáját. Ráadásul élvezhetetlen, mint a kurvája vibrátora, mert tele van olyan baszott nagy ormótlanságokkal, csak hogy megmutassa ki a faszagyerek. Úgy küldeném el az ilyen írókat a gecibe, hogy még a tökei is a bivajbasznádi lomposba kergetőznének. Állat fasszopó rohadék tetvek. Talán az anyjuk is ribanc volt, aki úgy szopta a faszt magába, mint szomjas pina a habos gecit. Basznám szájba mindet, aki olyan kurván meg tudja írni, hogy elmegy az ember kedve az olvasástól. Verje ki otthon magának a büdös faszba. Na csá.

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr561701420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása