Életlapok

"És a párod tudja?"

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. április 01.

Tipikusan női kérdés, drága férfitársaim. Ha olyan dolgot mondasz el egy nőnek, vagy férfinak, ami a magánéleted érinti és van párod (feleséged, menyasszonyod, barátnőd, stb.), akkor figyeld meg, hogy ezt a kérdést csak nők teszik fel a férfinak.

Persze jó válasz erre nincs, ezzel sarokba is szorított a hölgy. Miért nincs rá jó válasz?

- Ha azt mondod, hogy "persze, tud róla", akkor meg lesz a véleményük a párodról, hogy tud erről és nem tesz semmit.

- Ha azt mondod, hogy nem tud róla, akkor te vagy a mocsok, hogy titkolózol a párod előtt és micsoda egy alattomos disznó vagy, aki átveri a nőket.

Szóval bármit mondasz rosszul jársz, így nem tudsz kitérni a kérdés elől. Ha nem válaszolnál, akkor meg általában a második választ veszik alapul a nők.

A férfiak miért is nem kérdeznek ilyet? Mert talán nem illik? Vagy éppen a férfiúi összekacsintás is elég nekünk, hogy "tudjuk, hogy tudod, hogy tudom"?

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr601886841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aJeti 2010.04.01. 19:22:07

inkább tipikusan gyáva kérdés. nem csak a nők gyávák ám.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.04.01. 23:23:29

@aJeti: Gyáva kérdés? Inkább övön alulinak mondanám. Persze, nem csak a nők gyávák, de ilyen bekérdezést férfitól még nem hallottam...

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.04.02. 08:11:15

Mindig minden relatív. Ha csak az egyik fél verzióját ismered, nem tudhatod, mi van a dolgok hátterében. Ezért nem szabad ítélkezni ilyen esetekben (sem)... :))))
Egyébként a nők igen kíváncsiak, a férfiakat meg nem hiszem, hogy annyira érdekli ez az egész kérdéskör, mert vagy ők is ugyanezt teszik, és tudják, mi az ábra, vagy kellőképpen irigyek rád, amit meg ciki kimutatni feléd. ;)
Szerintem.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.04.02. 09:51:55

@Enchantée: no akkor egy kis csavar a gondolatmenetedhez: ha arra vagy kíváncsi, a párom tudja-e, majd arra, hogy mi az ő véleménye, azt úgyis az én számból hallod, tehát az én szemszögemből mondom el, esetleg torzítom a párom véleményét, tehát a kérdés máris felesleges. :)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.04.02. 11:40:06

@mykee: De mi szeretünk feltenni felesleges kérdéseket... ;)))))
És tényleg bármit mondasz, abból esetenként nem jöhetsz ki jól, tudod, nyuszika és a füstszűrős sapka esete...
...ha megtudom, hogy a párod tud róla, máris megkérdezhetem az ő véleményét is, és megvan a másik oldal... :) De ne csűrjük tovább, értem a lényegét, és Te is. :D

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.04.02. 13:41:33

@Enchantée: persze, és van egy jó válaszom is erre a kérdésre, csak anno olyan jól tudtam, ma meg már elfelejtettem, de majd csak eszembe jut. Egy abszolút jó kiút. ;-)
süti beállítások módosítása