Életlapok

Tökéletes pasi?

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. január 02.

Hát hol máshol olvastam volna ezt a címet, mint egy női weblapon, pontosabban itt, ezzel kezdjétek az olvasást:

http://www.nlcafe.hu/szex_szerelem/20091229/a_tokeletes_pasi_-_megalmodtuk_neked/

Nos elgondolkodtam ezen is. Vannak benne természetbeli ellentmondások, melyek az ember alapdolgai. Tehát nem lehet egyszerre meg minden, amit ott leírtak, és bár említik az elején, hogy ilyen nincs, a végére jót mosolyog az ember és magába néz, hogy eleve ember nincs ilyen.

Lássuk, miért is:

- mert ha egy pasas ad magára, főz, mos, mosogat, takarít, ad magára, az önmagát tartja fontosnak, tehát nem lehet belőle olyan, aki állandóan figyelmes, lesi a másik szavát, reggelente ágyba viszi a finomságokat, miközben pedánsan ad magára. Az ilyen ember a másikat azért kényezteti, hogy visszajelzéseket kapjon, hogy milyen csodálatos, ergo nem a másikért, inkább magáért teszi. Ritkán spontán.

- Legyen megértő, kedves, aranyos, de egyben szenvedélyes, vad és macsó? Úriember és bevállalós? Ez utóbbi még talán james Bond is lehetne, de a gond nem abban van, hogy nem lehetne ilyen pasas, hanem a nőkben. Ugyanis ha egy pasi már kedves, aranyos és elbűvölő, arra a nők már nem tudnak úgy tekinteni, hogy az rosszfiú. Mert a rosszfiúk megalázzák a másikat, káromkodnak és még ha csak az ágyban is tennék, inkább nevetséges lenne, mint beindító.

- ha valaki mindenben jó, akkor gyanús. Ugyanis ha valamiben tökéletes egy ember, akkor más dologban nem az, mert egyszerűen nem fér bele az életébe. Vagy eljár minden tanfolyamra, megtanul minden házimunkát, autót szerel, ért a számítógéphez, de akkor mikor is élt? Mikor randizott? Mikor dolgozik? Valamint ezek mind arra mutatnak, hogy a pasas vagy önző, tehát azért tud ennyi mindent, mert ő és ő akar lenni a tökély, vagy egyszerűen nem találta meg önmagát, és így tovább áll majd, mert ezek ide mutatnak.

Sorolhatnám még, de talán bennetek is lejött már pár dolog a cikkről magatokban...

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr161640244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása