Életlapok

Holt költők társasága

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. január 03.

Most lett vége a tévében. Szeretem ezt a filmet, többször láttam már. Egyrészt Robin Williams színészi alakításait is szeretem, és bár legtöbbször vígjátékban volt látható, ez a filme az egyik legkitűnőbb alkotás.

Aki nem látta volna még, csak ajánlani tudom. Komoly témájú, kissé drámai, de a lényeg, az élet szeretete, az önállóság, a személyiség kiteljesedése a versek által, no és a Carpe Diem, az Élj a mának! Ez utóbbit természetesen ésszel, ahogyan utaltak is a filmben rá. De az, hogy érezd és élvezd az életet, légy önmagad és teljesedj ki, légy boldog és teljesedj ki... Ez az igazi mondanivalója! Mindezt a verseken, a romantikán, a szavak és a nyelv szeretetén át mutatják be, majd végül a közösség, az összetartozás is átjön a filmből. Lelkileg felemel, és beragyog. Nézzétek meg és igyátok a sorokat, amelyek a filmből átjönnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr941640874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bedina74 · http://anyaapagyerekek.blog.hu 2010.01.03. 00:11:20

Már sokszor meg akartam nézni, de például ma se sikerült. De egyszer ugyis megnézem.
süti beállítások módosítása