Életlapok

Artensoft Photo Mosaic Wizard

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2012. december 22.

Most egy másik érdekes és jópofa programot ajánlok. Ha egy plakáthoz közel állsz, akkor láthatod, hogy pontokból áll össze. De még érdekesebb lenne, ha pontok helyett apró képek lennének a képen, melyekből egy nagy fotó áll össze!

Az Artensoft Photo Mosaic Wizard segítségével akár plakátokat is készíthetsz ilyen módon, hiszen egy csomag képből képes egy nagy fotót létrehozni. A minél jobb végeredmény érdekében célszerű sok apró képet használni, a végső képhez pedig egy nagy felbontásút keresni. Ezután a program elkészíti a végeredményt, ami akár plakátra is használható.

Hol találod ezt a programot? Az alábbi linkre kattints a képekért és részletekért:

http://www.artensoft.com/ArtensoftPhotoMosaicWizard/

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr774977097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása