Életlapok

Don Juan

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. január 09.

Egy újabb film, amit ajánlok a romantika kedvelőinek. Nem tudom megunni. Egyszerűen szó szerint elvarázsol, hiszen nem tudjuk mi a valóság és mi a képzelet, teljesen elmosódnak a valóság és a fantázia határai. De a legjobb ebben az, hogy nem is probléma, talán jobb is így, hiszen végre átadhatjuk magunkat a romantiokának, a szenvedélynek, a nők hódolatának.

Sajnálatos módon kevésbé lett ismert ez a film, pedig Marlon Brando és Johnny Depp játéka feledhetetlen. Főleg ahogyan kibontakozik előttünk a főhős jelleme, ezzel egyre jobban elbódítva a nézőt, visszaadva a romantika hitét ebben a mai világban. Az, hogy valóban hol a helye a nőknek és a férfiaknak, miként hódítunk és ők adják át magukat a csábításnak, mint leszakított virágszálak. Miként kell bánni a nőkkel, miért szeretjük és tiszteljük őket, amitől kivirágoznak és tündökölnek.

Egyik legcsodálatosabb történet, ami a szeretetről, szerelemről és szenvedélyekről szól.

Az alábbi klipp egy montázs a film jeleneteiből, a hivatalos klippet itt találjátok Bryan Adams fantasztikus, latin temperamentumú zenéjével:

https://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr391659582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: jb nursing home 2018.10.09. 20:54:49

Bbm blue zzzz symbles - Topamax causes dementia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.01.10. 12:41:23

Ilyen megérzéseim legyenek: ma délután adják a Film+ csatornán! Ki ne hagyjátok!

SassyGurl 2010.03.30. 15:58:26

szeretem ezt a filmet.

aJeti 2010.04.01. 19:24:04

nincs tévém, de megvan dvdn. jó ötlet. imádom.
süti beállítások módosítása