Életlapok

Puritánok és álszentek

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható 2010. május 28.

Ahogyan a baloldali sávon láthatjátok: igen, megjelent az első Sukitore könyv. Összesen 20 darab készült (plusz nyomdai példányok), melyekből összesen 17 várt eladásra. Ebből jelenleg kettőt vettek csak meg, azt is két írónk, hogy legyen egy emlékük erről az időszakról, hogy ennek a közösségnek a tagjai. Más nem mert eddig rendelni.

Ezen gondolkodtam el a napokban. Persze sem könyvásárra, sem kiadóra nincs pénzem, így direktben tőlem lehet megvenni a könyvet. Számlát, nyugtát adok róla. De ez már túl személyes lesz, hogy mondhatni face-to-face veszi meg valaki a könyvet? Persze, egyszerűbb bemenni egy boltba, leemelni a polcról, kosárba csúsztatni, és kifizetni a kasszánál, hiszen akkor abszolút ismeretlen rajongó lehet valaki. Ezt valamelyest én is tudom nyújtani, ha nyugtát adok. De mivel az interneten eleve mindenki ismeretlen, persze, hogy el kell kérnem a mailcímét és a telefonszámát, hiszen valahogyan el kell érnem az illetőt egy személyes egyeztetéshez, hogy oda tudjam adni a könyvet. És akkor máris nem arctalan a vásárlás.

Vagy ha számlát kér, vagy utánvétes, akkor ugye címet is meg kell adni, ami megint személyes. De könyörgöm, ha az ember webes megrendelésbe/vásárlásba fog, akkor ott általában meg kell adni ezeket az adatokat az eladónak. Azért, mert Sukitore Kft. néven vagyok a weblapon, hanem Mykee, ez máris visszaveti a vásárlási kedvet? Csak azért ilyen visszafogott mindenki, mert ilyen témájú a könyv? Mert ha egy dezodor lenne, akkor persze nincs gond, de a Sukitore könyvnél máris szégyellni kell, hogy ilyet vesz valaki? Léteznek online szexboltok is, ott vajon hogyan mer rendelni valaki utánvéttel?

Tehát valahogy nem értem ezt a visszafogottságot. Ilyen puritánok lennénk, vagy álszentek? Hogy igen, érdekel a dolog, de megvenni már inkább nem. Majd valahogy egyszer egy boltban...?

Ha viszont valakit mégis komolyan érdekelne, akkor ezen a linken találhatja meg a megrendelést:

http://start.acegem.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mykee.blog.hu/api/trackback/id/tr112037476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása